Valper født 23. august 2014

Valper født 23. august 2014, 6 sorte hanner, 2 gule tisper og 1 mørk gul tispe.

Vi gjentar kombinasjonen mellom NVCH Pibiz Deer Tracker "Sol" og Copperbirch Blackfoot. Dette var en meget vellykket kombinasjon som har gitt valper med både medfødt ro og enorm arbeidskapasitet.

Vi er så fornøyde med valpene fra kombinasjonen av Sol og Copy, derfor gjentar vi dette nå i 2014 også. Det blir valper sensommer 2014 etter NVCH Pibiz Deer Tracker og Copperbirch Blackfoot, Copy. Dette blir valper med stor arbeidskapasitet og mye energi, de egner seg til det meste, jakt, spor, lydighet, bruks, redningshund eller tjenestehund. Valpene trenger aktive hjem hvor de kan bruke energien sin på en positiv måte. Det forrige kullet fra denne kombinasjonen har vist seg å ha en stor medfødt ro samtidig som det er masse arbeidskapasitet og konsentrasjon hos valpene.

Både Copy og Sol er fri for HD og AA, Copy er optigen clear og øyelyst uten anmerkninger 09.04.13 , EIC clear, SD2 og CNM clear, og Sol er EIC clear, CNM clear, SD2 clear og PRCD PRA clear og øyelyst uten anmerkninger 13.08.14

Sol er etter:


Sol konkurrerer i Jakt og stiller i Elite klasse og har 2 EK.  Hun konkurrerer også i Viltspor og fikk sin tredje 1 premie med HP våren 2012, og hun ble prøvevinner og har tittelen Norsk Viltsporchampion. Sol er også godkjent ettersøkshund og har funnet mange skadde dyr. Sol blir brukt i praktisk jakt både på fugl og rådyr. 
Sol er etter Field Trial Winner Denes Boy Dan of Tudorcourt og Eliteprøvevinner Hackihäls Dotcom

Copperbirch Blackfoot - KCAK03532105 (Copy)


Copy er en nydelig sort hannhund som er høyt premiert både i Norge og Danmark. Han konkurrerer i Elite klasse Jakt og har oppnådd 2 EK flere ganger. Han var i 2013 i Danmark og konkurrerte i Vinner A og ble 3. Vinner - en utrolig bra prestasjon 🙂 Vinner A i Danmark er reell jakt med felling av fugl. 
Copy er etter GB FT CH (engelsk jaktchampion) Greenbriar Viper of Drakeshead og IR FT CH (irsk jaktchampion) Ernevale Maud of Tudorcourt. 

Overskrift

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 21:25

Hei! Har du planer for valpekull (jaktlabrador) i 2021?

18.11 | 16:01

Hei!

Jeg er nysgjerrig på jaktlabradorene. Ser dere holder til på Nesodden.
Jeg bor i Ås, og lurte på om det er mulig å komme å hilse på og ta en prat?

31.01 | 08:31

Spennende! Bare å krysse fingra for at det blir valper :) ser det vel snart på ultralyd nå🙊

04.11 | 20:56

Hadde vært best om du sender meg Mail og forteller litt om deg og hva du tenker å aktivisere valpen/hunden med. Prisen har jeg PR i dag ikke.